Bílkoviny
Obsah: např. 750g
Mléčný protein, syrovátkový protein, vaječný protein, přírodní aroma, sladidlo sukralóza
Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Produkt skladujte uzavřený, na suchém, tmavém místě při pokojové teplotě (15 – 25 °C).
Molkenprotein Isolat (WPI) se získává odstraněním dostatečného množství neproteinových složek z syrovátky, takže hotový suchý produkt obsahuje nejméně 90 % bílkovin na bázi sušiny. Vyrábí se procesy membránové filtrace a/nebo iontové výměny. Kyselost Molkenprotein Isolatu může být upravena přidáním bezpečných a vhodných pH upravujících složek. Náš WPI pro lidskou spotřebu splňuje všechny předpisy a shodu s Evropskou unií.
Molkenprotein Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Získávání proteinů z hmyzu
S našimi partnerskými organizacemi pracujeme na programu pro získávání proteinů z hmyzu. Spotřebitelé zatím hmyz jako potravinu neznají. Podle našich prognóz se to však v následujících letech změní.
Také právní rámce se pomalu vytvářejí. Tím lépe. Hmyzový protein je ekologickou alternativou bílkovin, která navíc pokrývá široké spektrum aminokyselin.